Cerbona Gluténmentes Zabszelet étcsokoládé-marcipán 40g az Asztalra.hu-n most bruttó 3.955 Ft.

Cerbona Gluténmentes Zabszelet étcsokoládé-marcipán 40g

20 db / csomag

Nincs raktáron
Cikkszám: 5628
EAN: 5998400309623
csomag
3.955 Ft
198 Ft / db

Termékleírás

Termékleírás

Jellemzők

Laktózmentes, Gluténmentes

Termék információk

A Cerbona Glutén- és laktózmentes zabszeletét gluténmentes zabpehellyel készítjük. Valódi étcsokoládéval és marcipánnal gazdagítjuk majd szeletté formázzuk. Termékünk elkészítése során csak glutén és laktózmentes alapanyagokat használunk. Igazi ínyencség a marcipán kedvelőinek.

Étcsokoládés-marcipános zabszelet kakaós bevonó talppal, gluténmentes, laktózmentes.

Egyéb információk

Áthúzott kalász szimbólum - HU-010-013

Összetevők

Gluténmentes lapított zabpehely 44%, Glükóz-fruktózszörp, Kakaós bevonómassza 10% [cukor, növényi zsír (pálma mag, pálma), zsírszegény kakaópor 15%, emulgeálószerek: lecitinek, szorbitan-trisztearát; aroma], Növényi zsír (pálma), Nedvesítőszer: szorbit, Maltodextrin, Cukor, Marcipán darab 2,8% (édes mandulabél 49%, cukor, glükózszirup), Étcsokoládé 0,7% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitinek; vanília), Emulgeálószer: szójalecitinek, Aroma

A termék földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot és tejfehérjét tartalmazhat!

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g termékre 40 g (egy fogyasztási egység)
Energia 1784 kJ / 425 kcal 714 kJ / 170 kcal
Zsír 15,6 g 6,2 g
- amelyből telített zsírsavak 8,4 g 3,4 g
Szénhidrát 64,0 g 25,6 g
- amelyből cukrok 23,7 g 9,5 g
Rost 4,8 g 1,9 g
Fehérje 6,4 g 2,6 g
0,04 g 0,02 g
Laktóztartalom: <0,1 g/100 g    

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Termékadatok

Külső cégek logói

Áthúzott kalász szimbólum

Elkészítés és tárolás

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.

Gyártó Neve és Címe

Gyártó címe

Cerbona Élelmiszergyártó Kft.
H-8000 Székesfehérvár,
Váralja sor 1-3.