Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Happy Day 1L Immun Vital B 100% az Asztalra.hu-n most bruttó 7.935 Ft.
Happy Day 1L Immun Vital B 100%
Happy Day 1L Immun Vital B 100%

Happy Day 1L Immun Vital B 100%

12 db / csomag

Raktáron
Cikkszám: 5758
EAN: 9008700214896
csomag
7.935 Ft
661 Ft / db

Termékleírás

Narancs, grapefruit, szőlő, maracuya vegyes gyümölcsnektár D vitaminnal.

A Happy Day Immun Vital egy ízletes és egészséges gyümölcslé, amely a természetes összetevőknek köszönhetően hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez és a teljesítőképesség növeléséhez.

Az ital magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, ami kulcsfontosságú az immunrendszer egészségének megőrzéséhez és az egész test optimális működéséhez.

Az italban található gyümölcsök, mint például a narancs, a grapefruit, maracuya, gazdagok az esszenciális tápanyagokban, mint például a kalcium, a magnézium és a kálium. Ezek az ásványi anyagok fontos szerepet játszanak az egészséges csontok, az idegrendszer és az izmok működésében.

A Happy Day Immun Vital egy kiváló választás azoknak, akik az egészségükre odafigyelnek, és szükségük van az immunrendszerük erősítésére. Az ital friss, ízletes és könnyen fogyasztható, akár reggelire vagy egy ebéd utáni frissítő italként.