My Aloe 0,5l Gránátalma az Asztalra.hu-n most bruttó 11.615 Ft.

My Aloe 0,5l Gránátalma

20 db / csomag

Nem elérhető
Cikkszám: 6344
EAN: 8809125063073
csomag
11.615 Ft
581 Ft / db

Termékleírás

A My Aloe aloeverás ital egy különleges, ízletes és egészséges ital, amely a természet által nyújtott előnyöket ötvözi a modern technológiával. Az ital alapja a tiszta aloevera gél, amely kiváló forrása lehet az egészséges életmódnak. Az aloevera gyógyító tulajdonságai régóta ismertek. Az ital egy nagyon magas aloevera tartalommal rendelkezik, így segíthet az immunrendszer megerősítésében, valamint az emésztőrendszer egészségének fenntartásában.

A My Aloe aloeverás ital különösen ajánlott azoknak, akik az egészségükre és az általános jóllétükre odafigyelnek. Az ital segíthet csökkenteni a stresszt, javítani a bőr állapotát, és erősíteni az immunrendszert, hogy ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.

A My Aloe aloeverás ital könnyen beilleszthető az életmódjába, és bármikor élvezhető egy hosszú nap után vagy akár reggel is, hogy segítsen elindítani a napot a lehető legjobb módon.

Ha egy egészséges és finom italt keres, amely segíthet az általános jóllétén, akkor az My Aloe aloeverás ital kiváló választás lehet.