Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
My Aloe 1,5l Mangó az Asztalra.hu-n most bruttó 15.718 Ft.

My Aloe 1,5l Mangó

12 db / csomag

Nem elérhető
Cikkszám: 6355
EAN:
csomag
15.718 Ft
1 310 Ft / db

Termékleírás

A My Aloe aloeverás ital egy különleges, ízletes és egészséges ital, amely a természet által nyújtott előnyöket ötvözi a modern technológiával. Az ital alapja a tiszta aloevera gél, amely kiváló forrása lehet az egészséges életmódnak. Az aloevera gyógyító tulajdonságai régóta ismertek. Az ital egy nagyon magas aloevera tartalommal rendelkezik, így segíthet az immunrendszer megerősítésében, valamint az emésztőrendszer egészségének fenntartásában.

A My Aloe aloeverás ital különösen ajánlott azoknak, akik az egészségükre és az általános jóllétükre odafigyelnek. Az ital segíthet csökkenteni a stresszt, javítani a bőr állapotát, és erősíteni az immunrendszert, hogy ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.

A My Aloe aloeverás ital könnyen beilleszthető az életmódjába, és bármikor élvezhető egy hosszú nap után vagy akár reggel is, hogy segítsen elindítani a napot a lehető legjobb módon.

Ha egy egészséges és finom italt keres, amely segíthet az általános jóllétén, akkor az My Aloe aloeverás ital kiváló választás lehet.